START

Om Oss          REA          Felanmälan          Köpvillkor

Konferensmöbler

Konferensmöbler skall ge dig största möjliga flexibilitet. Snabbt och smidigt ska du kunna hantera dina konferensmöbler för olika evenemang.

Välj konferensmöbler som gör det enkelt för kunden att genomföra kreativa möten. Med konferensstolar och konferensbord som är hopfällbara och lätta att möblera om med, är detta enkelt. Vagnar för förvaring och framkörning av konferensmöbler är givna tillbehör.

Tänk igenom vilken typ av konferensmöbler som är bäst lämpade för dina lokaler. Konferenssmöbler som klarar konferenser i olika storlekar är nödvändigt. En samlingslokal för föredragshållare och publik är det mest traditionella. Att kunna ge deltagarna möjlighet att arbeta i mindre grupper är också viktigt, liksom plats vid mindre konferensbord för små spontana möten, t ex. under pauser.

När man köper konferensmöbler ska man tänka på de behov och förutsättningar som finns. Kontrollera lokalernas storlek och vad som får plats. Vilken storlek på konferensbord passar bäst? Finns det plats för en mobil konferensscen längst fram? Vilken teknisk konferensutrustning behövs?

Tillbehör för konferensmöbler

Arbetsmiljön för deltagarna i konferensen ska blir så bra som möjligt. Tänk på avståndet mellan raderna av konferensstolar så att benutrymmet är tillräckligt. Tillbehör som skapar ordning underlättar, t ex. kopplingsverktyg för snörräta rader av konferensstolar. Hörnskivor för konferensbord möjliggör att göra t ex. U-formade större bord. Frontpaneler för konferensbord är en annan detalj som bör finnas om du möblerar med konferensbord framför deltagarna. Stolsöverdrag till konferensstolar är ett finurligt sätt att ändra atmosfären med, bra om konferensstolar ska användas också i måltidssammanhang.

De flesta av våra konferensmöbler finns i lager för direkt leverans. Huvudlagret för konferensmöbler finns i Småland vilket ger kort transporttid.


Konferensmöbler.net finner du ett stort utbud av konferensmöbler, skolmöbler, bankettmöbler och kontorsmöbler.

Väldesignade konferensmöbler för respektive kategori skapar en professionell miljö för din verksamhet. Här finner du konferensstolar i olika utföranden, liksom konferensbord och vagnar för smidig förflyttning av hopfällda konferensbord. Konferenstillbehör som kopplingsbeslag, stolsöverdrag, gavelstycken och frontpaneler är ytterligare exempel ur sortimentet.

Konferensmöbler/konferensstolar:  Konferensstolar bör vara fällbara eller stapelbara. En konferensstol med plastsits tål även att användas utomhus om det skulle behövas.

Konferensmöbler/konferensbord:
Hopfällbara konferensbord ger störst flexibilitet.


Konferensmöbler/konferenstillbehör:
Med de rätta tillbehören till dina konferensmöbler utökas användningsmöjligheterna.

Konferensmobler.net drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.